Wagyu Tomahawk med koriander och rostad sesam
Till en helt nygrillad Japansk Wagyu tomahawk krävs det inte några feta gratänger, kladdiga såser och sånt tjafs.
Här vill man åt rena, enkla och fräscha tillbehör som väger upp det underbara fettet i köttet. Nedan följer en mycket enkel liten soja som är helt perfekt i sin enkelhet. Sen kan man såklart ha lite goda ångade eller grillade grönsaker till.
4 portioner
Ingredienser
1 bunt färsk finhackad koriander
2 klyftor riven vitlök
2 msk mörkrostad sesamolja
2 msk risvinäger
1 msk japansk soja
Gör så här
Rör ihop alla ingredienserna och låt stå en stund så smakerna gifter sig.
Sen är det bara att skeda över det nygrillade köttet och njuta.
4 portioner
Ingredienser
1 bunt färsk finhackad koriander
2 klyftor riven vitlök
2 msk mörkrostad sesamolja
2 msk risvinäger
1 msk japansk soja