2-3 dagars leverans - levereras 18:00-22:00 - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

Tillagningstid: 15 min

Iberico Bellota Presa med Mojo Rojo (4 pers) - (RECEPTGUIDEN)

Kanske det bästa sättet att njuta Iberico på. Nygrillat eller nystekt med en het Mojo Rojo att doppa i. Och kanske lite saltkokta Kanariska potatis - och vin.

4 portioner

Ingredienser

  • Griskind

  • Salt & peppar

  • Marinaden:

  • 3 msk flytande honung

  • 3 msk mirin

  • 5 msk japansk soja

  • 2 msk risvinäger

  • 1 msk rostad sesamolja

  • 1 liten bit riven färsk ingefära

  • 1 riven klyfta vitlök

  • 2 mosade klyftor fermenterad svart vitlök

GÖR SÅ HÄR

Ställ in din Sous Vide (Anova, Joule etc.) på 82°C i ett vattenbad.

Putsa griskinderna från eventuella silverhinnor.

Pudra five spice kryddan på griskinderna och vacuumpacka dem hårt.

Sänk ned dem i din Sous Vide och ställ in timern på 8 timmar.

Efter 8 timmar är det dags att fortsätta. Kyl ned griskinden i påsarna rakt ned i ett isbad om ni inte är redo att äta än eller bara vill förbereda middagen.

Tag upp griskinden ur påsarna och låt dem rinna av. Lägg dem på en plåt i en 160°C ugn i 10-15 minuter vilket får resterande fett och gelatin att smälta.

Koka upp alla ingredienserna till marinaden i en panna. Låt sjuda samman i ca 5 min.

Bryt ned griskinden i chunky bitar och vänd det i den härliga varma marinaden.

Servera tillsammans med
ångad pac choi & broccoli dressad med lite oystersauce, chili, rostade sesamfrön & vårlök.

4 portioner

Ingredienser

  • Griskind

  • Salt & peppar

  • Marinaden:

  • 3 msk flytande honung

  • 3 msk mirin

  • 5 msk japansk soja

  • 2 msk risvinäger

  • 1 msk rostad sesamolja

  • 1 liten bit riven färsk ingefära

  • 1 riven klyfta vitlök

  • 2 mosade klyftor fermenterad svart vitlök

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu