2-3 dagars leverans - levereras 18:00-22:00 - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

')">
20 minuter

Världens godaste burgare

Burgare, en tämligen favorit bland våra kunder. Då måste vi ju också kunna erbjuda ett recept som passar så otroligt bra till våra Wagyuburgare. Ett recept värt en Fatcower att avnjuta!
'); ">
4 portioner

Ingredienser

Burgare

600 g wagyufärs, grovt malen

3 cheddarost, feta skivor

4 hamburgerbröd, av briochetyp

5 smör, smält

Dijonmajonnäs

2 dl majonnäs

2 msk dijonsenap

Lag

0,5 dl ättika

1 dl strösocker

2 dl vatten

Övrigt

6 råa silverlökar, tunt skivad

Saltgurka, skivad

Salt

Peppar

Gör så här

Lök

Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt.

Stek resten av löken i mycket smör. Låt löken karamelliseras lätt. Smaka av med salt och svartpeppar

Burgare

Blanda färsen jätteförsiktigt och forma till 4 hamburgare. Salta ordentligt. Stek hårt i stekpanna. Tryck på ovansidan med en stekspade

Vänd burgarna när det fått ordentlig färg. Lägg på en rejäl skiva cheddarost. Burgaren ska serveras medium, ca 56-58 grader i innertemperatur.

Bröd

Pensla briochebröden med smält smör och rosta dem i ugnen på 250 grader till de fått fin färg.

Dijonmajonnäs

Blanda och smaka av med salt.

4 portioner

Ingredienser

Burgare

600 g wagyufärs, grovt malen

3 cheddarost, feta skivor

4 hamburgerbröd, av briochetyp

5 smör, smält

Dijonmajonnäs

2 dl majonnäs

2 msk dijonsenap

Lag

0,5 dl ättika

1 dl strösocker

2 dl vatten

Övrigt

6 råa silverlökar, tunt skivad

Saltgurka, skivad

Salt

Peppar

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu