The Fat Cow - Premium kött butik

Längre leveranstid - högt tryck - Endast från 69 kr frakt - fraktfritt över 1000:-

')">
Tillagningstid: 40 minuter

Tartar på regnbågslax

'); ">
4 portioner

Ingredienser

  • 100 g norsk regnbågslax
  • 1/2 schalottenlök
  • 2 mskfärsk dill
  • 1/2citron
  • 1 mskdijonsenap
  • 1 msksesamfrö
  • Salt och peppar
  • 1 gurka

Gör så här

Skär fjordörret i små tärningar, finhacka schalottenlök och dill och pressa citronen.

Blanda tärningarna, schalottenlöken, dillen och citronsaften med dijonsenap och sesamfrön. Smaka av med salt och peppar.

Skölj och skala gurkan och skär den i 1 cm tjocka skivor. Sprid ut gurkskivorna på ett fat och lägg fjordörrettartaren ovanpå.

Till garnering: Garnera med färska örter.

Tips: Ta fram ett halvdecilitermått och fyll det med laxblandningen för att forma en fin ”puck”.

4 portioner

Ingredienser

  • 100 g norsk regnbågslax
  • 1/2 schalottenlök
  • 2 mskfärsk dill
  • 1/2citron
  • 1 mskdijonsenap
  • 1 msksesamfrö
  • Salt och peppar
  • 1 gurka
Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu