2-3 dagars leverans - levereras 18:00-22:00 - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

')">
Tillagningstid: 30 minuter

Tartar med Rouillesås

'); ">
4 portioner

Ingredienser

Tillbehör

  •  4 äggulor
  • 1 rödlök
  • 2 dl cornichons
  • 2 dl kapris
  • ½ dl inlagd syltlök
  • Flingsalt
  • Svartpeppar

Rouillesås

  • 2 tsk vinäger
  • ½ g saffran (1 påse)
  • 2 äggulor
  • 3 dl rapsolja
  • 1 dl olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk chili sauce, Heinz
  • 1 msk tomatpuré
  • Salt
  • Kajennpeppar
  • Paprikapulver

Gör så här

Hacka köttet grovt med en vass kniv. Forma fyra biffar och lägg på tallrikar eller ett stort fat. Lägg äggulorna på råbiffarna.

Skala och hacka löken.

Rouillesås

Vispa ihop senap, vinäger, saffran och äggulor i en skål. Droppa i oljorna i en stråle och vispa kraftigt under tiden. Smaksätt med hackad vitlök, chili sauce, tomatpuré, salt, kajennpeppar och paprikapulver.

Servera rödlöken, cornichons, kapris, syltlök och rouillesåsen till råbiffen. Strö över flingsalt och peppar.

4 portioner

Ingredienser

Tillbehör

  •  4 äggulor
  • 1 rödlök
  • 2 dl cornichons
  • 2 dl kapris
  • ½ dl inlagd syltlök
  • Flingsalt
  • Svartpeppar

Rouillesås

  • 2 tsk vinäger
  • ½ g saffran (1 påse)
  • 2 äggulor
  • 3 dl rapsolja
  • 1 dl olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk chili sauce, Heinz
  • 1 msk tomatpuré
  • Salt
  • Kajennpeppar
  • Paprikapulver
Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu