2-3 dagars leverans - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

Tillagningstid: 10 minuter

Sparris med olivoljedressing

Färsk sparris med senaps och olivoljedressing – serveras med några skivor ugnsrostade Wagyusalamiskivor/chips
4 portioner

Ingredienser

10 skivor Wagyusalami

500 gr grön sparris, färsk

Olivoljedressing

2 äggulor

1 msk vitvinsvinäger

2 - 2 1/2 dl Olivolja, Herdado

2 msk Senap av skånsk söt typ (fungerar med Johnnys)

Salt

Peppar

Gör så här

Ugnsrostad salami

Sätt ugnen på 180 grader

Lägg 10 skivor salami på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

Baka av salamin i 7-8minuter så att det blir uttorkade och får färg (som chips)

Börja med dressingen

Vispa äggulor och vinäger i vattenbad, dvs i en kastrull eller bunke alldeles ovanför en kastrull med sjudande vatten, tills det blir alldeles vitt och fluffigt.

Värm olivolja tills den är ljummen.

Vispa i den droppvis i äggen tills det blir en krämig sås.

Smaka av med salt och peppar och senap.

Ansa och koka sparrisen i saltat vatten med några droppar olivolja i ca 3 minuter.

Servera med olivoljedressingen och Wagyusalamichipsen.

4 portioner

Ingredienser

10 skivor Wagyusalami

500 gr grön sparris, färsk

Olivoljedressing

2 äggulor

1 msk vitvinsvinäger

2 - 2 1/2 dl Olivolja, Herdado

2 msk Senap av skånsk söt typ (fungerar med Johnnys)

Salt

Peppar

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu