2-3 dagars leverans - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

')">
Tillagningstid: 20 minuter

Spansk Txogitxu cote de boeuf med klassisk Chimmichurri

En riktigt god chimmichurri slår de flesta tillbehör till en god köttbit. Speciellt nu när våren och sommaren snart är här och man vill åt det där fräscha och örtiga.

Vill man skoja till det går det såklart att hacka i lite härlig nyplockad ramslök eller andra örter man har i trädgården.

Passar utmärkt till ett kött från gräsätande djur som har lite mer smak och karaktär som de spanska mjölkkossorna exempelvis.

Grilla köttet, låt vila och tranchera upp det. Sleva sedan upp chimmichurrin på köttet och njut.

'); ">

Ingredienser

Spansk Txogitxu cote de boeuf

2 finhackade vitlöksklyftor

1 finhackad schalottenlök

1 bunt finhackad färsk koriander

1 bunt finhackad bladpersilja

Lite finhackad färsk oregano

1 fin hackad röd chili (utan kärnhus)

1 dl extra virgin olivolja

2-3 msk vitvinsvinäger

Salt

Gör så här

Blanda allt hacket i en skål med olivolja och vinäger. Smaka av med salt.

Grilla köttet, låt vila och tranchera upp det. Sleva sedan upp chimmichurrin på köttet och njut.

Ingredienser

Spansk Txogitxu cote de boeuf

2 finhackade vitlöksklyftor

1 finhackad schalottenlök

1 bunt finhackad färsk koriander

1 bunt finhackad bladpersilja

Lite finhackad färsk oregano

1 fin hackad röd chili (utan kärnhus)

1 dl extra virgin olivolja

2-3 msk vitvinsvinäger

Salt

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu