The Fat Cow - Premium kött butik

Längre leveranstid - högt tryck - Endast från 69 kr frakt - fraktfritt över 1000:-

Tillagningstid: ca 40 minuter

Macka med stekt Iberico Bellota fläskfilé och bacon, getostkräm och rimmad gurka

Här är ett recept på Macka med stekt Iberico Bellota fläskfilé och bacon, getostkräm och rimmad gurka, perfekt till lunch eller som förrätt.
1 portion

Ingredienser

3-4 skivor stekt fläskfilé, diagonalt skuren 

1 portionsbaguette 

3 remsor gurka, skalad 

1 tsk salt 

1-2 skivor bacon, vårt svenska premiumacon 

20 g chèvre 

½ dl färskost 

rucolablad 

grovmalen svartpeppar

Gör så här

Skär remsor av gurkan med osthyvel. Använd de remsor som inte har med av kärnhuset. Strö över salt och ställ kallt ca 30 minuter.
Stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Mosa getosten och blanda samman med färskosten. Bred blandningen på brödet. 
Täck med rucola, lägg på kött och bacon. Rulla gurkan och lägg på. Strö över peppar.
1 portion

Ingredienser

3-4 skivor stekt fläskfilé, diagonalt skuren 

1 portionsbaguette 

3 remsor gurka, skalad 

1 tsk salt 

1-2 skivor bacon, vårt svenska premiumacon 

20 g chèvre 

½ dl färskost 

rucolablad 

grovmalen svartpeppar

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu