The Fat Cow - Premium kött butik

2-3 dagars leverans - Endast från 169 kr frakt - fraktfritt över 1350:-

Kycklingklubba- KÖTTGUIDE OCH INNERTEMPERATUR

Kycklingklubba

Hur tillagar man kycklingklubba?

Kycklingklubba i ugn 

Börja med att gnida in olja på kycklingklubborna och därefter krydda med valfri krydda/glaze. Låt kycklingklubborna gotta till sig i kylen en stund innan tillagning. Lägg kycklingklubborna i en ugnsform och lägg i ugnen i ca 45 minuter på 225 grader. Det är viktigt att kontrollera att kycklingen är färdigtillagad innan den tas ur ugnen, använd därför en termometer eller skär i köttet för att kontrollera. När kycklingklubborna är färdigtillagade tar du ut den ur ugnen och de är redo för servering. 

 

Kycklingklubba på grillen 

Börja med att gnida in olja på kycklingklubborna och därefter krydda med valfri krydda/glaze. Låt kycklingklubborna gotta till sig i kylen en stund innan tillagning. Lägg kycklingklubborna på indirekt värme i ca 35–40 minuter på ca 110–120 grader, tills de når en innertemperatur på ca 82 grader. Det är viktigt att kontrollera att kycklingen är färdigtillagad innan den tas från grillen, använd därför en termometer eller skär i köttet för att kontrollera. När kycklingklubborna är färdigtillagade tar du ut dem från grillen och är redo för servering. 

 

LETAR DU EFTER RECEPT PÅ Kycklingklubba? 

Vi erbjuder flertalet olika recept på kycklingklubbor på hemsidan, nedan finner du en länk till receptsidan: Receptguide

 

Tillagningsskala Innertemperatur
Blodigt
- °C - (rekommenderas ej!)
Medium
- °C - (rekommenderas ej!)
Välstekt
82 °C 

 

Kolla in våra fågelprodukter här: Här

 

Stäng (esc)

The Fat Cow - Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu