The Fat Cow - Premium kött butik

2-3 dagars leverans - Endast från 69 kr frakt - fraktfritt över 1000:-

Kött från Revsben (Beef Ribfingers) - KÖTTGUIDEN OCH INNERTEMPERATUR

Information om styckdetaljen

Beef fingers/Bonelsess US ribs är en underbar nyhet och produkt. Fingers en oerhört mör och smakrik detalj som kommer från revbenen dvs det är det utskurna köttet mellan revbenen dvs ett urbenat US spare Rib. Kött är perfekt att använda till spett eller att göra i en variant av burnt ends.

Köttet i våra "fingers" blir extra mört mycket på grund av att köttet kommer från ett Wagyudjurt. Att tillaga produkten på ett grillspett tar ca 2 minuter/per sida av spettet. Sen är det klart att mumsa i sig.

Kolla in våra Beef Ribfingers produkter här

SAMMANSTÄLLNING ÖVER INNERTEMPERATUR FÖR DIG SOM SKA STEKA/GRILLA Beef Ribfingers:

Blodigt/rare 65 °C

Medium 70 °C

Välstekt/well done 75 °C

Kolla in våra Beef Ribfingers produkter här.

Tänk på att köttet alltid skall få vila lite efter tillagning, både biffar och hela stycken. Och att vila i ett butchers paper/smörgåspapper/bakplåtspapper. Att vira in i folie fungerat men då tillagas köttet mer än papper, dvs folien behåller värmen inne i paketet så temperaturen/tillagningen avstannar inte lika snabbt. Räkna med att innertemperaturen ökar upp till 5-6 grader i folie, ibland upp till 10 grader. Detta kan bero på strl på köttstycket samt i vilken temperatur du grillat tillagat köttet i.

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu