2-3 dagars leverans - levereras 18:00-22:00 - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

')">

Tillagningstid: 20 min (+ 45 min marinerande)

Japansk Wagyu Kushiyaki

Wagyu på spett som är ett perfekt snack i sommar & vår till drinken eller ölen. Dressa gärna de grillade ljumna spetten med lite japansk majo*och vårlök.

Japansk majo gör du lätt själv genom att använda dubbelt så mycket äggula som i en normal majo samt att använda risvinäger. Vill man riktigt piffa till det så kan man tillsätta dashi

'); ">
4 portioner

Ingredienser

Wagyutärningar

Bambuspett, blötlagda i vatten

½ dl socker

1 dl japansk soja

2 msk risvinäger

1 tsk riven ingefära

1 klyfta vitlök, krossad

2 msk matolja

2 st finskuren vårlök

Gör så här

Blötlägg bambuspetten i vatten.

Blanda alla ingredienserna till marinaden

Skär eventuellt ned Wagyutärningarna i tunnare skivor om du vill ha spetten till snacks

Lägg kött och marinad i en påse i ca 30-40 minuter i kylen

Tända grillen.

Träd på köttbitarna på bambuspetten

Grilla 2-3 minuter /sida på ganska kraftig värme på grillen.

Servera med Japansk majo & finskuren vårlök

4 portioner

Ingredienser

Wagyutärningar

Bambuspett, blötlagda i vatten

½ dl socker

1 dl japansk soja

2 msk risvinäger

1 tsk riven ingefära

1 klyfta vitlök, krossad

2 msk matolja

2 st finskuren vårlök

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu