2-3 dagars leverans - levereras 18:00-22:00 - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

Hamburgare (Burgers) - Stekguide (innertemperatur)

Hamburgare, nöt eller Iberico Bellota

Det är viktigt att du vet vilken köttråvara du har i burgarna och vilken innertemperatur som gäller för just det köttet du ska ha. Hamburgare är gjord av färs där det finns gris i ex blandfärs. Där rekommenderar Svenska Livsmedelsverket alla att alla typer av köttfärsrätter skall vara well done/välstekt.

Innertemperaturen varierar givetvis beroende på om det är hamburgare av fläskfärs, blandfärs, nötfärs eller exempelvis kycklingfärs.

Är det kycklingfärs så skall köttet alltid vara är helt genomstekt, dvs inget rött får förekomma. Tänk på att köttets innertemperatur stiger en aning även när du tagit av köttet från grillen eller ugnen.

Sammanställning över innertemperatur för dig som ska steka/grilla Hamburgare:

blodig /rare: 58 – °C (Gäller bara ren nötfärsburgare)

Medium: 60-62 °C

Välstekt: 70 °C

 

 

Kolla in våra Hamburgare produkter här.

Stäng (esc)

Födelsedagserbjudande

Galet bra erbjudande. Snabba er att beställa - begränsad tillgång.

Klicka för att komma till erbjudandet!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu