Risotto Vad är risotto? Risotto är en traditionellt italiensk maträtt, vanligt förekommande i norra Italien, nämre bestämt i områdena kring Poslätten där just ris...
Pastan som för dig tillbaka till minnen om kritvita stränder, hasvbris från medelhavskusten och skållande hetta. Nej, jag syftar inte på pasta carbonara utan...
Sliders är det amerikanska namnet för små hamburgare, miniburgare närmre bestämt. Det perfekta tilltuget på afterworken eller grillfesten. Man vet inte riktigt vart idén...
Det dyker upp nya mattrender och influenser från internationella kök på den svenska marknaden kontinuerligt. Korean bbq är den nya trenden som tog svenska...
Idén att smasha burgare började med restaurangen 'smashburger' i Denver, Colorado, USA som ska ha varit först med konceptet att tillaga burgare på detta...
Bedste coleslaw opskrift og hvordan laver man coleslaw? Lidt unødvendig viden om Coleslaw: Mange mennesker tror og tror, at coleslaw er et amerikansk produkt,...
Uge 19 - En dejlig rød fra Sydamerika Ugens vintip fra Wine Table og Andreas Grube er Rooted Cinsault , en vin fra Sydafrika...
The Fat Cow
Kvalitet och unikitet direkt hem till ytterdörren
Vi erbjuder utvalda, unika delikatessköttdetaljer.
Vi fokuserar, precis som på gourmetrestaurangerna, på speciella köttdetaljer med en hög kvalitet och ett gott ursprung där vi vet att djuren har mått bra och fått ströva fritt utomhus.
Så, om du söker efter köttprodukter som är bättre och godare än de du hittar i livsmedelsbutiken, då har du absolut kommit till rätt ställe!
Vi har inte bara tillstånd från Livsmedelsverket att hantera köttprodukter. Vi är också, som en av få utvalda skandinaviska slakterier, auktoriserade att arbeta med KOBE Wagyu-kött. Detta är din garanti för kvalitet.