2-3 dagars leverans - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

Revsbenstek / Short Ribs - perfekt på grillen

Revbensstek eller short ribs på engelska är en smakrik och spännande detalj som passar utmärkt att grilla.

Det är inte kamben. Shortribs är den amerikanska termen för nedre delen av stykningsdetaljen ribs (revben). I USA och en del andra länder så skär man bröstkorgen tvärs över i två delar (per sida), dvs 4 delar sammanlagt. Den nedre delen kallas som sagt för short ribs. Kamben är övre delen med ibland tillhörande bit ryggrad, t ex efter att man har skurit ut fläskkotletter

Kamben;

Kamben är övre delen med ibland tillhörande bit ryggrad, t ex efter att man har skurit ut fläskkotletter

Revben, fläsk

Det är en särskild upplevelse att äta det smakrika och täta fläskköttet som sitter på revbenen. Det kan vara behagligt segt eller löst och eftergivet, men det smakar alltid mycket

 

Stäng (esc)

The Fat Cow - Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få specialerbjudanden!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu