2-3 dagars leverans - levereras 18:00-22:00 - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

Dry Aged (Hängmörat kött) - för en godare smakupplevelse

Dry aged kött – för den riktige köttkonnässören

Nu hittar du ett sortiment av underbart Dry aged kött sortiment,  av yppersta kvalitet hos oss på thefatcow.se. Vill du lyfta köttupplevelsen till nästa nivå, då är dry aged kött det rätta. Intensivare smak, djupare färg, helt enkelt ett kött som får mer karaktär.

Vi lanserar ett begränsat sortiment med noga utvalt kött från de bästa uppfödarna och producenterna. Köttet kommer från både USA, Canada, Sydamerika samt SE, FI och DK. Vi hängmörar egna produkter av marmorerade Entrecotes/Ribeyes som vi ”dry agear” i minst 40 dagar för bästa smak och textur. Vid torrmörning i påse så försvinner vattnet ur produkten vilket gör att köttsmakerna intensifieras,  man får en mustigare och djupare köttsmak, mer umamismak i varje tugga. Köttet blir även mörare och mjällare, med en intensivare röd färg då proteinet bryts ner i processen. Vill man nå till nästa nivå inom gastronomi så skall man testa ett hängmörat kött där alla köttsmaker kommer fram.

Vårt sortiment består även av Svenskt, Finskt och Wagykött som hängmöras av producenterna i +40 dagar. Vårt sortiment är både brett och djupt och du som söker ett kött som är mer av allt - du väljer ett hängmörat alternativ. Vi har Sashi, Wagyu samt svenskt SRB kött som är hängmörat., för att välja ngt ur sortimentet. Det är bara att välja.

Läs mer on hängmmörning här

Beställ redan idag för att få uppleva ett mörare, mjällare och mer smakfullt kött med karaktär. Ett hängmörat kött ger helt enkelt dina smaklökar en rejäl omgång av smaker som du sent kommer att glöma

Stäng (esc)

Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu