BBQ - Low and Slow
Low & Slow betyder att starta i god tid
Att grilla low-and-slow kan ta väldigt lång tid, ibland uppemot 12 timmar, i vissa fall ännu mer. Det gäller att vara ute i god tid med maten - planera. Det är synd att inte få ut det maximala av ett heldagsprojekt bara för att magen börjar bli otålig. Förbered det du behöver kvällen innan, sätt larmet tidigt och dra igång grillen. Om det skulle krisa se till att ha tilltugg redo, kanske är det också dags att ta fram ditt dammiga trollkarlskit för att underhålla gästerna.
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Amerikansk Bringa (Brisket) - MBS: 3-5
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Boston Butt med ben. Kungen av BBQ av gris
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Wagyu Brisket - MBS: 5-7
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Tillfälligt slut - kommer snart igen
Boston Butt med ben. Kungen av BBQ av gris- FRYST
Tillfälligt slut - kommer snart igen