2-3 dagars leverans - Endast 49:- frakt - fraktfritt över 1000:-

19 apr. 2021

Wagyu for the people - vårt sätt att sprida världens mest kända kött

Wagyu for the people - vårt sätt att sprida njutning. TheFatCow.se vill erbjuda alla i Sverige att få möjlighet att a...

5 aug. 2020

Vi utvecklar och testar nya produkter inför höstens ankomst

Vi testar nya produkter - nu ett oxlägg som vi sous vidat i ca 8h Oxlägg/oxchank en styckningsdetalj som ibland blir ...

22 juni 2020

Open House den 16 juni 2020. En succé om vi får säga det själva

Tack för att du kom och förgyllde vårt öppna hus förra tisdagen.   När vi bestämde oss för att vi skulle ha ett öppe...

19 juni 2020

Himmmmmeelsk sås till grillat

En sås att dö för, ja nästan i alla fall. Det här är sommarens måste sås till ett gott kött. Finns ingen godare grill...

26 maj 2020

World steak challenge - en tävling i kött

Att tävla i kött - en trend som varar och blir större och större. Se våra "World Steak Challange" produkter här: http...

18 maj 2020

Att hängmöra kött - hur fungerar det?

Mogning av kött – hängmörning som man också säger. Allt kött som nyligen eller precis blivit slaktat är segt. Detta b...

30 apr. 2020

BMS ( Beef Marble Score ) / Fettmarmoreringsskala

Intramuskulärt fett är viktigt på ett köttstycke. Men vad är det och hur mäter vi det? Här är ett kort inlägg om "Be...

28 apr. 2020

Raw Deal week 18 "Rib Eye biffar" Produktbeskrivning

Vårt första "Raw Deal" erbjudande var ganska svårt för oss att välja ut bland alla goda köttdetaljer... Det finns så ...
Stäng (esc)

The Fat Cow - Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få specialerbjudanden!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu