The Fat Cow - Premium kött butik

2-3 dagars leverans - Endast från 169 kr frakt - fraktfritt över 1350:-

Butchers Talk - Efterspel. Tips, recept och annat kul!

Hej bästa läsare, Fat Cower. Här kommer vi att samla recept, tips och tricks från våra olika Butchers Talk sändningar.

Under våra sändningar får vi besök av olika starka personligheter som bidrar med sin kunskap, kompetens och erfarenhet. Det kan vara kockar, sommelierer, knivslipare eller kända bloggar och deltagare i Sveriges största matprogram på TV4. Det kan vara våra vänner från Traeger Smokers eller Napoleongrillar. Oavsett så samlar vi det mest intressanta här i bloggen.

Den 28 september (2022) besökte vår vän, Chefs Berg oss. Björn Berg som snart öppnar sin restaurant Vive några hundra meter från oss i Vellinge.

Vi hade griskött som tema, svenskt griskött av Rapsgris och Svensk hållbarhetsgris. Likaså talade vi om danmarks stolthet; Dansk Fleskesteg

Vad äter man till en karrékotlett eller en fläskfilé? Hur tillagar man köttet och så tog vi död på myten att griskött måste tillagas till innertemperaturer över 85 grader.

Snabba genvägar till god sås. Bearnaise på olika sätt:

 

Äppelchutney, chefs Bergs way:

 

Karrékotletter på rotfruktsbädd:

 

Hur räddar man en bearnaise som skär sig?

 

Tips på att få svålen extra krispig på din FLESKESTEG

 

 

 

 

 

 

 

Äldre post
Nyare inlägg
Stäng (esc)

The Fat Cow - Nyhetsbrev

Signa upp dig på nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Varukorg

Din varukorg är för närvarande tom.
Shoppa nu